Başkan Lale’den örnek davranış

Hani ilçe merkezinde oturan Gülistan Çaçan’a geçen yıl meme kanseri teşhisi konuldu. Altı aylık kemoterapi tedavisinden sonra ameliyat olması gereken Gülistan Çaçan, ameliyat için gerekli parayı bulamayınca Hani Belediye Belediye..

Başkan Lale’den örnek davranış
Yayınlanma: Güncelleme:

Hani ilçe merkezinde oturan Gülistan Çaçan’a geçen yıl meme kanseri teşhisi konuldu. Altı aylık kemoterapi tedavisinden sonra ameliyat olması gereken Gülistan Çaçan, ameliyat için gerekli parayı bulamayınca Hani Belediye Belediye Başkanı İbrahim Lale’den yardım talebinde bulundu.
Bu talebi geri çevirmeyen Lale, Gülistan Çaçan ile birlikte Diyarbakır merkezde özel bir hastaneye giderek, yatış işlemlerini başlattı. Ameliyat öncesi Çaçan’ı ziyaret eden Lale, tedavinin tüm aşamalarında hemşehrisinin yanında olduğunu ifade etti.
Başkan Lale’ye teşekkür eden Çaçan, eşinin de geçen yıl kanser nedeniyle vefat ettiğini, kendisinin de bu hastalığa yakalandığını söyledi. Üç çocuk annesi olduğunu belirten Çaçan, “Maddi durumumuz yok. Bir yandan yaşam mücadelesi diğer yandan bu illet hastalıkla mücadele ediyorum. Talebimi geri çevirmeyen, tedavi masrafımı üstlenen İbrahim başkandan Allah razı olsun. Kendisine minnettarım” diye konuştu.
Kemoterapiye olumlu yanıt veren Çaçan’ın önümüzdeki günlerde iki ayrı ameliyat geçireceği öğrenildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.