Sanayicileri buluşturan düğün

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi 2. etapta kulp üretimi yapan Meya Alüminyum Firması Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Azizoğlu’nun oğlu Hakkı Azizoğlu, Amine Azizoğlu ile dün akşam Babil Düğün Salonunda düzenlenen görkemli..

Sanayicileri buluşturan düğün
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi 2. etapta kulp üretimi yapan Meya Alüminyum Firması Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Azizoğlu’nun oğlu Hakkı Azizoğlu, Amine Azizoğlu ile dün akşam Babil Düğün Salonunda düzenlenen görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdi. Yüzlerce davetli ile birlikte; Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Felat Gökdemir ve OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ile onlarca sanayici düğün töreninde bir araya geldi.

Sanatçıların söylediği Kürtçe ve Türkçe şarkılar eşliğinde halay çeken sanayiciler ve konuklar, gelin ve damadı mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Damadın amcaları; Aziz, Şaban, Celal, Emre de düğün boyunca hem halay çekti hem de misafirlerle tek tek ilgilenerek, yeğenlerinin mutluluğuna ortak oldu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.