Yaz Sanat Kurslarına kayıtlar devam ediyor

Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanlığı, vatandaşlara yönelik görsel, fonetik ve ritmik sanat dallarında ücretsiz açtığı Yaz Dönemi Sanat Kursları’nda kayıtlar devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kursların kayıtları gelen..

Yaz Sanat Kurslarına kayıtlar devam ediyor
Yayınlanma: Güncelleme:

Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanlığı, vatandaşlara yönelik görsel, fonetik ve ritmik sanat dallarında ücretsiz açtığı Yaz Dönemi Sanat Kursları’nda kayıtlar devam ediyor.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kursların kayıtları gelen talepler üzerine 29 Haziran Çarşamba gününe kadar uzatıldı.

Kurslardan herhangi birine kayıt yaptırmak isteyenler, https://form.jotform.com/221591726489972 internet adresindeki formu doldurarak başvurabilirler.

Yaz Dönemi Sanat Kursları’nda, alanında uzman eğitmenler vatandaşlara bağlama (7 yaş ve üzeri), kabak kemane (16 yaş ve üzeri), ses eğitimi (18 yaş ve üzeri), gitar (7 yaş ve üzeri), çello (16 yaş ve üzeri), halk oyunları (16 yaş ve üzeri), keman (7 yaş ve üzeri), resim (15 yaş ve üzeri), erbane (16 yaş ve üzeri), fotoğrafçılık (16 yaş ve üzeri), piyano (7 yaş ve üzeri), klasik kemençe (15 yaş ve üzeri), resim çocuk (7 Yaş ve üzeri) ile ney (16 yaş ve üzeri) dallarında eğitim verecek.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.