Parklardaki oyun grupları yenilendi

Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte il genelindeki park ve yeşil alanlarda ailelerin ve çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak ortam hazırlıyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, yetki alanındaki 33 parkta gece..

Parklardaki oyun grupları yenilendi
Yayınlanma: Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte il genelindeki park ve yeşil alanlarda ailelerin ve çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak ortam hazırlıyor.

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, yetki alanındaki 33 parkta gece ve gündüz temizlik, bakım ve sulama çalışmalarını sürdürürken, çocuklar için parklara 140 kaydıraklı çocuk oyun grubu, 125 tahterevalli, 100 salıncak, 38 ip tırmanma, 25 döner kase, 12 halat salıncak, 10 ipli parkur, 3 dönen sarkaç ve 150 fitness aleti yerleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi, ailelerin rahat ve huzurlu anlar yaşaması çocukların ise parklarda eğlenebilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürecek.

 
 
 

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.