Okul Sporları Diyarbakır’da Tekin Kaya’ya emanet

Kendisini bu göreve layık gören Türkiye Okul Sporları Federasyonu Ömür Fatih Karakullukçu’ya teşekkür eden Diyarbakır İl Temsilcisi Sportif Eğitim Uzmanı Tekin Kaya “Güvenlerine layık olmaya çalışacağım. Diyarbakır’da okul sporlarını geliştirmek..

Okul Sporları Diyarbakır’da Tekin Kaya’ya emanet
Yayınlanma: Güncelleme:

Kendisini bu göreve layık gören Türkiye Okul Sporları Federasyonu Ömür Fatih Karakullukçu’ya teşekkür eden Diyarbakır İl Temsilcisi Sportif Eğitim Uzmanı Tekin Kaya “Güvenlerine layık olmaya çalışacağım. Diyarbakır’da okul sporlarını geliştirmek ve bu konuda ilimizi daha yukarılara taşımak konusunda hep beraber çalışacağız. Milli Eğitim Müdürlüğünün verdiği destekler ile spor altyapısının en önemli kaynaklarından olan anaokulundan başlayarak, bütün okullarımızda sporun yaygınlaştırılması, şehrimizde var olan spor altyapısının kullanılması ve spor teşkilatımızla ortak projeler oluşturulmasını önemsiyoruz. Daha fazla sporcu ile müsabaka yapıp, bu müsabakaları ilçelere yayarak, ilçelerimizdeki gençlerimizin de bu etkinliklere katılmalarını amaçlıyoruz. Yeni dönemin ilimize ve tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.