DİYARBAKIRLI MİNİKLER ‘KÜTÜPHANE HAFTASINI’ KUTLADI

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 28 Mart-3 Nisan ‘Kütüphane Haftası’ nedeniyle bünyesindeki kreşlerde eğitim gören minikler için kütüphane gezisi düzenledi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki kreşlerde eğitim gören 4-6 yaş arası minik öğrencilere..

DİYARBAKIRLI MİNİKLER ‘KÜTÜPHANE HAFTASINI’ KUTLADI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 28 Mart-3 Nisan ‘Kütüphane Haftası’ nedeniyle bünyesindeki kreşlerde eğitim gören minikler için kütüphane gezisi düzenledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki kreşlerde eğitim gören 4-6 yaş arası minik öğrencilere okuma alışkanlığı ve kitap sevgisinin erken yaşta kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığınca ‘Kütüphane Haftası’ nedeniyle yapılan etkinlikte öğrenciler, eğitmenler eşliğinde Mehmet Uzun Kent Kütüphanesini gezdi. Öğrencilere, kütüphane haftası ve kitap okumanın öneminin anlatıldığı etkinlikte miniklere kütüphanede uyulması gereken kurallar öğretildi.

Minik öğrencilere kitap okuma etkinliği yapılmasının ardından program sona erdi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.