İZOL, TDPV GENÇLİK KONSEYİ GENEL BAŞKANLIĞINA GETİRİLDİ

Yetki belgesini 23 ve 24. dönem Ak Parti Kırşehir Milletvekili TDPV Genel Başkanı Dr. Abdullah Çalışkan’dan aldığını belirten İzol, “Elimizde tuttuğumuz diriliş meşalesini yakma günü gelmiştir. Yıllardan beri kendimi adadığım..

İZOL, TDPV GENÇLİK KONSEYİ GENEL BAŞKANLIĞINA GETİRİLDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Yetki belgesini 23 ve 24. dönem Ak Parti Kırşehir Milletvekili TDPV Genel Başkanı Dr. Abdullah Çalışkan’dan aldığını belirten İzol, “Elimizde tuttuğumuz diriliş meşalesini yakma günü gelmiştir. Yıllardan beri kendimi adadığım Türk İslam Birliği davasına aktif şekilde hizmet etmek için Türk Dünyası Gençlik Konseyi Kurucu Genel Başkanı olarak atandım. Bu göreve beni layık gören Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Çalışkan’a ve ekibine teşekkür ediyorum. Rabbim bizi bu kutlu görevde mahcup eylemesin” dedi.

Türk Dünyası Gençlik Konseyi (TDGK) başta Türkiye olmak üzere Türk Dünyası ülkelerindeki gençlerin bütünleşmesini ve birlikte ortak bir gelecek inşa etmelerini amaç edinen gönüllü gençler topluluğudur. Bu konseyin zaman içerisinde tüm ülkelerde teşkilatlanması ve Türk dünyası gençlerinin ortak sesi olması hedeflendiği belirtildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.