ERGANİLİ KADINLARA 8 MART SÜRPRİZİ

Yusuf Tümay isimli vatandaş ve arkadaşları Ergani ilçesi Sökendüzü köyünde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında köyde ve mezrada yaşayan kadınlar için özel bir sürpriz düzenledi. Tümay ve arkadaşları, gül,..

ERGANİLİ KADINLARA 8 MART SÜRPRİZİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Yusuf Tümay isimli vatandaş ve arkadaşları Ergani ilçesi Sökendüzü köyünde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında köyde ve mezrada yaşayan kadınlar için özel bir sürpriz düzenledi. Tümay ve arkadaşları, gül, pasta ve çeşitli hediyeler ile köyde yaşayan kadınların kadınlar gününü kutladı. Hediyeler karşısında şaşkınlıklarını gizlemeye çalışan kadınlar, hayatların da ilk defa sürprizle karşılaştıklarını, ilk defa çiçek aldıklarını belirtti.

‘Kadın insan bizler ise insanoğluyuz’ diyen Tümay, kadın elinin değdiği her şey güzelleşeceğini söyledi. Tümay, “Cinsiyete dair kalıp yargıları ortadan kaldırmak ve kadını bir mülk olarak görmeyi reddetmemiz gerekir. Dünya kadınlarla en güzel, şeklini alır. Çünkü buralar da güneşten önce kadınlar uyanır” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.