NEV MEKAN’DAN GÜNDE 400 ÖĞRENCİ FAYDALANIYOR

Yenişehir Belediyesine ait içerisinde 100 kişilik çalışma ve okuma alanı, 20 kişilik bekleme ve kafeteryası bulunan Nev Mekan’dan günde 400 öğrenci faydalanıyor. Nev Mekan Kütüphanesi’nin hafta içi ve hafta sonu..

NEV MEKAN’DAN GÜNDE 400 ÖĞRENCİ FAYDALANIYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

Yenişehir Belediyesine ait içerisinde 100 kişilik çalışma ve okuma alanı, 20 kişilik bekleme ve kafeteryası bulunan Nev Mekan’dan günde 400 öğrenci faydalanıyor. Nev Mekan Kütüphanesi’nin hafta içi ve hafta sonu sabah saat 8.00 ile akşam saat 19.00 saatleri arasında ilçede bulunan tüm öğrencilere hizmet verdiğini belirten Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, geçen yıl Nev Mekan’da ders çalışan 500 öğrencinin üniversite sınavlarında büyük başarı elde ettiklerini söyledi.
Nev Mekan Kütüphanesi’nden orta öğretim, lise son sınıf, liseden mezun ve KPSS sınavına hazırlanan öğrencilerin faydalandığını anlatan Başkan Beşikci, “Nev Mekan kütüphanemizde binlerce çalışma kitaplarının yanı sıra ders çalışabilmek için 8 adet bilgisayar, 16 adet e-book tablet, telefon tutacakları gibi araç gereçler bulunmaktadır. Kayıtlı öğrencilerimizin ders çalışabilmeleri için zaman sınırlaması bulunmuyor. Dershaneye gidemeyen veya ders çalışma ortamı bulamayan öğrencilerimiz gelip burada bütün derslerine çalışıyorlar. Onlar derslerini çalışırken ilgili personeller tarafından öğrencilerimize ücretsiz çay ve kahve servisi de yapılıyor’’ dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.