SİLVAN KIZILAY’DA OLAĞAN GENEL KURUL YAPILDI

Silvan El-Cezeri Akademi Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurula siyasi parti ve STK temsilcileri, kurum yöneticileri, kurul üye ve şube gönülleri katıldı. Silvan Türk Kızılay Şube Başkanı Mehmet Metin Kılıçaslan;..

SİLVAN KIZILAY’DA OLAĞAN GENEL KURUL YAPILDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Silvan El-Cezeri Akademi Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurula siyasi parti ve STK temsilcileri, kurum yöneticileri, kurul üye ve şube gönülleri katıldı. Silvan Türk Kızılay Şube Başkanı Mehmet Metin Kılıçaslan; “Silvan gibi geniş nüfuslu bir ilçede yıllardan beri Kızılay Şubesi hatta temsilciliğinin olmaması büyük bir eksiklikti. Bu vesileyle Silvan Kızılay Şubesinin açılmasında büyük katkıları olan İl Başkanımız Sayın Mesut Işık’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Saygıdeğer misafirler, Kızılay sıradan bir örgüt, sıradan bir dernek değildir. Kızılay tamamen gönüllü, fedakar ve kendilerini insanların hizmetine adamış insanlardan oluşan bir kuruluştur. Kızılay olarak 7 temel ilkemiz vardır. İnsanlık, ayrım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, gönüllü hizmet, birlik ve evrensellik Vazgeçilmez temel ilkelerimizdir”dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.