SUR’DA GENÇLER VE ÇOCUKLAR İÇİN YENİ DERS ÇALIŞMA MEKANI

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, çocuk ve gençlerin, eğitimdeki başarı grafiklerini yükseltmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Merkez Sur ilçesi Cevat Paşa Mahallesi Hz. Süleyman Sokak’ta hizmete açılan Sur Kitap..

SUR’DA GENÇLER VE ÇOCUKLAR İÇİN YENİ DERS ÇALIŞMA MEKANI
Yayınlanma: Güncelleme:

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, çocuk ve gençlerin, eğitimdeki başarı grafiklerini yükseltmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Merkez Sur ilçesi Cevat Paşa Mahallesi Hz. Süleyman Sokak’ta hizmete açılan Sur Kitap Kafede öğrenciler sıcak ve sessiz bir ortamda ders çalışıp kitap okuma imkanı buluyor.

Ortaöğretim 9,10,11. sınıf öğrencilerinin derslerini pekiştirme imkanı bulduğu kafede, 12. sınıf ve liselerden mezun olan öğrenciler de Temel Yeterlilik Sınavı (TYT) ve Alan Yeterlilik Sınavı (AYT) sınavlarına hazırlanıyor. Kamu Personel Sınavlarına (KPSS) hazırlanan gençlere de ders çalışma ve soru çözüm olanaklarını sağlanıyor.

Alanında uzman eğitmenlerden ders desteği alan öğrenciler kafede farklı şair ve yazarların seçkin eserlerinin yer aldığı kütüphane hizmetlerinden de faydalanıyor. Her gün 08.00 – 21.00 saatleri arasında hizmet verilen mekanda öğrencilere ücretsiz çay ikramında bulunuluyor.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.