DİYARBAKIR’DA VAN’A UZANAN İYİLİK KÖPRÜSÜ

Gürpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Salihoğlu’nun daveti üzerine Gürpınar’a gelen öğretmen Yusuf Tümay ve ekibi, ilçe merkezine uzak olan köy okulu çocuklarına bot, mont, atkı, bere ve eldiven dağıtımı..

DİYARBAKIR’DA VAN’A UZANAN İYİLİK KÖPRÜSÜ
Yayınlanma: Güncelleme:

Gürpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Salihoğlu’nun daveti üzerine Gürpınar’a gelen öğretmen Yusuf Tümay ve ekibi, ilçe merkezine uzak olan köy okulu çocuklarına bot, mont, atkı, bere ve eldiven dağıtımı yapıp çocukların yüzünü güldürdü. Milli Eğitim Müdürü Salihoğlu, şehirlerin ve öğretmenlerin birbirleriyle koordineli gönül bağının sıklaşması gerektiğini, bu birlikteliğin ülkenin dört bir yanına ulaşılabilmesi adına çalışılması gerektiğini vurguladı.
Bu tür ihtiyaç sahibi dezavantajlı çocuklara ulaşmayı görev edindiğini, onların hayatına bir nebze de dokunabilmeyi katkıda bulunmayı istediğini ifade eden Yusuf Tümay öğretmen ise her çocuğun ülkenin, memleketin onur nişanesi olarak görev alacağını dile getirdi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.