ADALETSPOR BAŞKANI METİN ÖZKAN’DAN KANDİL MESAJI

Mübarek Üç Aylar’ın başlangıcı olan Regaip Kandili’nin Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olduğunu belirten Başkan Özkan, bu aylarda sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularının doruğa ulaştığını belirterek “Kandillerin, insanların kalplerin birbirlerine yaklaştıran, komşuluk,..

ADALETSPOR BAŞKANI METİN ÖZKAN’DAN KANDİL MESAJI
Yayınlanma: Güncelleme:

Mübarek Üç Aylar’ın başlangıcı olan Regaip Kandili’nin Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olduğunu belirten Başkan Özkan, bu aylarda sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularının doruğa ulaştığını belirterek “Kandillerin, insanların kalplerin birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, dayanışma duygularını arttıran ve huzur bulduğumuz müstesna zaman dilimleridir. Üç aylar Regaip Kandili ile başlayan, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesiyle zirveye ulaşan kandiller zincirini içinde barındıran, maddi ve manevi alanda bayrama dönüşen manevi yükseliş ve bağışlanma aylarıdır. Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm müslümanların Regaip Kandili’ni kutlarım, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam Aleminin ve insanlığın barış , huzur ve sağlık içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.