YABAN HAYVANLARI UNUTULMADI

Çermik ilçesinde Diyarbakır Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Çermik belediyesinin kırsal kesime iş makineleri ile yol açması sonrasında AFAD gönüllülerinin yardımıyla kırsal alanlara yaban hayvanları ve bölgede..

YABAN HAYVANLARI UNUTULMADI
Yayınlanma: Güncelleme:

Çermik ilçesinde Diyarbakır Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Çermik belediyesinin kırsal kesime iş makineleri ile yol açması sonrasında AFAD gönüllülerinin yardımıyla kırsal alanlara yaban hayvanları ve bölgede bulunan yaban geyiklerinin görüldüğü alanlara yem bıraktılar. Kırsal alanda yoğun kar yağışı nedeniyle yem bulmakta zorlanan yaban hayvanlarının beslenmesi için araziye yem bırakan gönüllü ekipler, uygulamanın süreceğini belirtti.
Çalışmaya katılan AFAD gönüllüsü Bilal çelikten, “hemşerilerimizin bu soğuk kış gününde yaban hayata sahip çıkmalarını istiyoruz. Yaban hayatındaki hayvanlarımız, bizim dostlarımız, canlarımız. Emeği geçen kurumlarımıza ve tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.