DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN KİTAP MEZADI

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin her ay farklı bir mekanda düzenlediği kitap mezadı devam ediyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin her ay farklı bir mekanda düzenlediği kitap mezadı devam ediyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kitapseverlerin..

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN KİTAP MEZADI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin her ay farklı bir mekanda düzenlediği kitap mezadı devam ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin her ay farklı bir mekanda düzenlediği kitap mezadı devam ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kitapseverlerin yoğun ilgisiyle düzenlediği kitap mezadı, bir AVM’de gerçekleşti. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığınca vatandaşların özellikle basımı bitmiş olan kitaplara ulaşabilmesi ve ellerinde bulunan okunmuş kitapları satabilmeleri için düzenlenen mezada katılanlar, 1 liradan başlayan fiyatlarla okudukları kitapları satma veya başka kitaplarla değiştirme imkanı buluyor. Kitapseverler felsefe, tarih, coğrafya, sosyoloji, bilim, teknoloji, sanat, psikoloji, ekonomi, edebiyat, siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler, sinema, tiyatro, müzik, resim gibi Türkçe, Arapça, Osmanlıca, Farsça, Almanca, İngilizce dillerinde eski ve yeni sahafiye eserleri açık artırma yoluyla uygun fiyata alma şansı yakalıyor.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.