MİNİKLERDEN DİYARBAKIR TANITIM ETKİNLİĞİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde eğitim gören 4-6 yaş arası miniklerin öğrenmekten zevk alan, meraklı, araştırmacı, gözlem yapan, çözümler üretebilen, daha sağlıklı ve mutlu çocuklar olmaları için çalışmalarını sürdürüyor.Sosyal Hizmetler Daire..

MİNİKLERDEN DİYARBAKIR TANITIM ETKİNLİĞİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde eğitim gören 4-6 yaş arası miniklerin öğrenmekten zevk alan, meraklı, araştırmacı, gözlem yapan, çözümler üretebilen, daha sağlıklı ve mutlu çocuklar olmaları için çalışmalarını sürdürüyor.
Sosyal Hizmetler Daire BaÅŸkanlığı, bünyesindeki kreÅŸlerde eÄŸitim gören 500 çocuk, haftanın 5 günü 08.00-17.00 saatleri arasında hem öğreniyor hem de düzenlenen etkinliklerle eÄŸleniyor. Çocuk Åžube Müdürlüğü, miniklere Diyarbakır’ı ve kültürünü tanıması amacıyla “Diyarbakır Tanıtım EtkinliÄŸi” düzenledi.
KreÅŸ öğrencisi Gökçe Salık’ın “Diyarbakır” adlı ÅŸiiri okumasıyla baÅŸlayan etkinlikte kreÅŸ öğrencilerinden oluÅŸan folklor ve koro ekibi sahne aldı. Misafirlere Diyarbakır yöresel yemeklerinin ikram edildiÄŸi etkinlikte, Çocuk Åžube Müdürlüğü profesyonel halk oyunları ekibi gösteri yaptı.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.