EVLAT NÖBETİNDEKİ AİLELERDEN FİDAN DESTEĞİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığı, Kırklar Dağı mevkiinde bulunan 210 dönüm arazi üzerinde şehitlerin adını taşıyan 10 bin fidanın yer alacağı Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı’nı oluşturmuştu. Diyarbakır..

EVLAT NÖBETİNDEKİ AİLELERDEN FİDAN DESTEĞİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığı, Kırklar Dağı mevkiinde bulunan 210 dönüm arazi üzerinde şehitlerin adını taşıyan 10 bin fidanın yer alacağı Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı’nı oluşturmuştu. Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbetinde olan aileler de 251 ceviz ve badem fidanı ile hatıra ormanındaki ağaçlandırma çalışmasına destek verdi. Fidanlar MHP İl Başkanı Cihan Kayaalp’a teslim edildi.
Aileler adına konuşan Süleyman Aydın, evlat nöbeti tutan anne ve babalar olarak Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı’na karınca kararınca aralarında fidan satın alarak destekte bulunduklarını söyledi. Aydın, hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak, “Bu fidanlar sadece bizim için değil, tüm Diyarbakır halkı içindir. Diyarbakır halkı olarak hatıra ormanı yapılmasından çok memnun olduk” dedi.
MHP İl Başkanı Kayaalp ise fidanlar için ailelere teşekkür ederek, “Bu fidanlar inşallah Devleti Bahçeli ormanında ağaca dönüşecek. Onlarca Diyarbakırlı evlatlarımız, ailelerimiz bu ağaçların gölgesinde bu ağaçların meyvesinden yararlanacak. Bu ağaçlar uzun süre hizmet edecek. Her fidana bir şehidimizin ismini vereceğiz” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.