210 BİN LALE SOĞANI TOPRAKLA BULUŞUYOR

Büyükşehir Belediyesi, kentin daha estetik bir görünüme kavuşması için park, meydan, yeşil alanlar ve kavşaklarda peyzaj çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, geçen yıl kentin muhtelif yerlerinde kullandığı ve..

210 BİN LALE SOĞANI TOPRAKLA BULUŞUYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi, kentin daha estetik bir görünüme kavuşması için park, meydan, yeşil alanlar ve kavşaklarda peyzaj çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, geçen yıl kentin muhtelif yerlerinde kullandığı ve vatandaşlardan olumlu tepkiler alan lale ekimini yeniden gerçekleştiriyor.

210 bin lale soğanını toprakla buluşturmak için harekete geçen ekipler, Diyarbakır ile Şanlıurfa arasında yer alan Karacadağ’a özgü ‘ağlayan gelin’ olarak bilinen 10 bin ters laleyi kendi seralarında üretti. Park ve bulvarlar başta olmak üzere kentin muhtelif bölgelerinin laleler ile süslenme çalışmaları devam ediyor.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.