DÜ REKTÖRÜ KARAKOÇ, ÖĞRETMEN KARDEŞLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI

DÜ Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç öğretmenleri bu özel günde makamında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Öğretmenler insanın ufkunu aydınlatır, etrafa sevgi ile yaklaşır, sevgi aşılar, böylelikle hep sevgiden yanadır”..

DÜ REKTÖRÜ KARAKOÇ, ÖĞRETMEN KARDEŞLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI
Yayınlanma: Güncelleme:

DÜ Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç öğretmenleri bu özel günde makamında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Öğretmenler insanın ufkunu aydınlatır, etrafa sevgi ile yaklaşır, sevgi aşılar, böylelikle hep sevgiden yanadır” dedi.

“Sizler anne ve babadan sonra çocuğa en çok hakkı geçen kişilersiniz”
Öğretmenlerin aileden sonra, çocukların adım attığı ikinci yerin okullar olduğuna vurgu yapan DÜ Rektörü Karakoç, “Sizler anne ve babadan sonra çocuğa en çok hakkı geçen kişilersiniz, siz öğretmenler sevgi elçilerisiniz. Bu vesile ile hem sizlerin hem çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı ilgiyi gösteren tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum” diye konuştu.
Merve Ceylan, nazik davetten duyduğu mutluluğu Rektör Karakoç ile paylaşarak, Dicle Üniversitesi Mimarlık Fakültesinin kendi okullarına yaptığı sondaj çalışmalarına destek sağladığını ve masalı bank temin ederek köydeki okullarına ulaştığını söyledi. Artık okulun deposundan kesintisiz temiz su ihtiyacının karşılandığını belirten Ceylan, Rektör Karakoç’a ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Mine Baran’a teşekkür etti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.