YENİŞEHİR BELEDİYESİ SPORCU YETİŞTİRİYOR

Ramazan SEYKANDiyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü tarafından futboldan basketbola, tenisten atletizme, Kickbokstan, satranca kadar her spor dalında gençlere eğitimler verdiklerini ve bu başarılı..

YENİŞEHİR BELEDİYESİ SPORCU YETİŞTİRİYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

Ramazan SEYKAN
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü tarafından futboldan basketbola, tenisten atletizme, Kickbokstan, satranca kadar her spor dalında gençlere eğitimler verdiklerini ve bu başarılı eğitimlerin sonucunda sporcuların bir birinden önemli ödüller kazandığını söyledi.
Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci, Yenişehir Spor Kulübünün aktif olarak spor eğitimlerine devam ettiğini ve tüm Yenişehirli gençlerin bu eğitimlere katılabileceğini belirterek,’’ Yenişehir Spor Kulübümüz tarafından verilen eğitimler sonucunda bir çok sporcu gencimiz bir birinden önemli ödüller almaya hak kazandılar.”

YENİŞEHİRLİ SPORCULARA ŞAMPİYONLUK ÖDÜLLERİ
Başkan Beşikci, “Sporcularımızdan Ceren Kaçar,İtalya’nın Jesolo Şehri’nde yapılan Dünya Kickboks Şampiyonası’nda Milli Takımımızı ve ilimizi temsilen 50 kg’da 3. oldu, Sıpan Yüzen Kayseri’de yapılan İller Arası Alparslan Türkeş’i Anma Muaythai Şampiyonası’nda 67 kg’da 2.oldu, Delal Köse Ankara’da yapılan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu’nda Yıldız Kızlarda derece elde etti, İlimiz Diyarbakır’da yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu’nda Delal Köse Yıldız Kızlarda1.’oldu, Suhud Hasan Yıldız Erkeklerde 1., Eda Demir Küçük Kızlarda 3., Azat Cankat Küçük Erkeklerde 3. oldular. 13-14 Kasım Ceylan AVM’de Satranç Turnuvasında minik satranç ustalarımız ödül aldı.” dedi.

Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü’nün 2022 yılında branşlarına on yeni branş daha ilave edeceklerini de belirten Başkan Beşikci,” Oluşturulan bu yeni branşlarda takımlar oluşturup, federasyonlarla görüşüp Türkiye Şampiyonaları’nda Yenişehir Belediyemizi temsilen yarışmalara katılmaları sağlanacaktır.”

EĞİTİMLERİNE DESTEK OLACAĞIZ
Başkan Beşikci, “Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ile ortaklaşa yürütülecek çalışmalar ile Kış Spor Okullarımızda eğitim alan çocuklarımız arasından Halk Oyunları, Kickboks, Yüzme, Basketbol ve Futbol branşlarında yetenek taraması ile yeteneklileri seçip, lisansları çıkarılacak. Belediyemiz, bu çalışmaların yanında ilimizdeki gençleri Spor Lisesi, Askeri Polis Okulları ve Beden Eğitimi Bölümleri sınavlarına hazırlayacaktır.” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.