BELEDİYE PERSONELİNE ‘ACİL DURUM EYLEM PLANI’ EĞİTİMİ VERİLDİ

Büyükşehir Belediyesi, Sezai Karakoç Kültür Kongre Merkezinde, İçişleri Bakanlığı 2021 afet eğitimi yılı çalışmaları kapsamında, ilk yardım ekiplerinde görev alacak 700 personele bina ve eklentilerinde olabilecek acil durumlara karşı arama,..

BELEDİYE PERSONELİNE ‘ACİL DURUM EYLEM PLANI’ EĞİTİMİ VERİLDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi, Sezai Karakoç Kültür Kongre Merkezinde, İçişleri Bakanlığı 2021 afet eğitimi yılı çalışmaları kapsamında, ilk yardım ekiplerinde görev alacak 700 personele bina ve eklentilerinde olabilecek acil durumlara karşı arama, kurtarma, tahliye ve yangın söndürme eğitimi verdi.
Diyarbakır İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) uzmanlarınca verilen teorik eğitim 2 gün sürdü. Teorik eğitim alan personele daha sonra uygulama eğitimleri de verilerek tatbikat yaptırılacak. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği birimince organize edilen eğitime, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve şube müdürleri de katıldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.