BAĞLAR BELEDİYESİNDEN İKİ BÖLGEYE DAHA İMAR YOLU

Bağlar Belediyesi, ilçenin altyapı, üstyapı ve ulaşımdan kaynaklı sorunlarını çözmek için çalışmalarını sürdürürken, son iki buçuk yılda ilçe tarihinin en büyük imar yolları hizmeti kazandırılarak Bağlar’ın çehresi değiştirildi. Fen İşleri..

BAĞLAR BELEDİYESİNDEN İKİ BÖLGEYE DAHA İMAR YOLU
Yayınlanma: Güncelleme:

Bağlar Belediyesi, ilçenin altyapı, üstyapı ve ulaşımdan kaynaklı sorunlarını çözmek için çalışmalarını sürdürürken, son iki buçuk yılda ilçe tarihinin en büyük imar yolları hizmeti kazandırılarak Bağlar’ın çehresi değiştirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin aralıksız olarak sürdürdüğü çalışmalarda Bağcılar bölgesinde bir ve eski Bağlar bölgesinde de bir bölgenin daha imar yolu sorunu çözüme kavuşturuldu. Ekipler, Bağcılar Mahallesini eski Siverek yoluna bağlayan 1221. Sokakta 140 metre uzunluk ve 12 metre genişliğinde yol çalışması gerçekleştirdi.

Doktorlar sitesine yeni imar yolu
Şeyh Şamil Mahallesi’nde bulunan ve ‘Doktorlar Sitesi’ olarak bilinen bölgede 505. Sokak çevresinde 20 metre genişlik ve 700 metre uzunluk ebatlarına sahip yeni yol kazandırılarak ulaşımda yaşanan tıkanlık giderildi. İmar yollarının, gelecekte yaşanması muhtemel ulaşım sorunlarının önüne geçeceğini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “Son iki buçuk yılda yaptığımız hizmetlerle bu anlamda Bağlar tarihinin rekorunu kırdık diyebiliriz. Ama işimiz daha bitmedi. İlçemizin muhtelif bölgelerinde ulaşımı rahatlatmaya yönelik imar yolları kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.