SERGİ SARI BAYRAKLIDIR’ SERGİSİ

Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği kültür-sanat etkinlikleri ve düzenlediği kurslarla vatandaşlara çeşitli alanlarda hizmet sunarken sanatçılara da destek olmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Diyarbakırlı akademisyen Berivan Ekinci’nin ‘Sergi..

SERGİ SARI BAYRAKLIDIR’ SERGİSİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği kültür-sanat etkinlikleri ve düzenlediği kurslarla vatandaşlara çeşitli alanlarda hizmet sunarken sanatçılara da destek olmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Diyarbakırlı akademisyen Berivan Ekinci’nin ‘Sergi Sarı Bayraklıdır’ kişisel sergisini Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezinde sanatseverlerle buluşturdu. Yurt içi ve dışında sanatsal çalışmalarda bulunan Ekinci, doğup büyüdüğü kente hakim sarı renge ve uçsuz denizlerin mavisine bakarken yaşadığı duygusal dalgalanmaları çeşitli yüzeylere yerleştirerek sanatseverlerin beğenisine sundu.
Video sanatı, fotoğraf, yerleştirme ve yağlıboya işlerinin yer aldığı sergi 28 Eylül Salı gününe kadar açık kalacak.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.