ÇINAR’DA 17 HİS GÖLETİ ONARILDI

Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde tarım ve hayvancılığın gelişmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, son dönemde yaşanan kuraklıktan dolayı tarımsal ve hayvansal sulama konularında ciddi sorunlar yaşayan çiftçilere destek..

ÇINAR’DA 17 HİS GÖLETİ ONARILDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde tarım ve hayvancılığın gelişmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, son dönemde yaşanan kuraklıktan dolayı tarımsal ve hayvansal sulama konularında ciddi sorunlar yaşayan çiftçilere destek çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda üreticilere 45 bin sulama borusu desteği sağlayan Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, hayvansal sulama için kırsal mahallelerde bulunan göletleri onarıyor. 

Ekipler, Çınar’a bağlı İkizoluk, Bilmece, Ballıbaba, Yukarı Ortaveren, Aşağı Ortaveren, Ovabağ, Yarımkaş, Yıllarca, Sırımkesen, Yaprakbaşı, Köksalan, İnanözü, Kızınder, Çeltikaltı, Beneklitaş, Halkapınarı ve Çınar mahallelerindeki bulunan göletlerini onararak vatandaşın hizmetine sundu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.