BEYOĞLU HER YERDE

AK Partili Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçe merkezi ve kırsal yerleşim yerlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlara ortak akılla çözüm üretmeye devam ediyor. Başkan Beyoğlu, alt yapı ve..

BEYOĞLU HER YERDE
Yayınlanma: Güncelleme:

AK Partili Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçe merkezi ve kırsal yerleşim yerlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlara ortak akılla çözüm üretmeye devam ediyor. Başkan Beyoğlu, alt yapı ve üst yapı yenileme çalışmalarından sonra güzel bir görüntüye kavuşarak günlük alış verişte yoğunluk yaşanan Sakarya Caddesinde esnafı tek tek gezerek sorunlarını dinledi. Aynı bölgede bulunan 5 Nisan Mahallesinde bazı vatandaşların evine ‘çat-kapı’ usulüyle misafir olan Beyoğlu, her kesimdeki vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinlediklerini, birlikte çözüm ürettiklerini, ancak kendilerinin asıl düşünceleri vatandaşların önemli olduklarını hissettirme olduğunu söyledi.

Tavşantepe Mahallesinde vatandaşlarla buluştu

Başkan Beyoğlu, Karacadağ bölgesinde bulunan Tavşantepe Mahallesine çıkarma yaparak 42 haneli mahallede yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların çeşitli konulardaki sorunlarını dinleyerek fikir alış verişinde bulunan Başkan Beyoğlu, vatandaşın ayağına giderek yaşadıkları sorunları birlikte gözlemlemeyi esas aldıklarının altını çizdi. Vatandaşın her türlü beklentisini dikkate değer bulduklarını anlatan Beyoğlu, “Buralar mazeret üretme makamları değil, çözüm üretmesi gereken makamlardır. Vatandaşımızı kendi ayağımıza getirmeyiz. Biz onların ayağına gideriz, çözüm için ne gerekiyorsa onu yaparız. Tavşantepe Mahallemizin sorunlarını en kısa zamanda çözüme kavuşturarak, burada ikamet eden kıymetli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.