KAYAPINAR’A YENİ KANALİZASYON ŞEBEKESİ

Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kentin birçok noktasında altyapı ihtiyacını karşılamak amacıyla geliştirdiği projeleri uygulamaya devam ediyor. Altyapı çalışmalarını planlı ve kalıcı olarak gerçekleştiren DİSKİ ekipleri, bu kapsamda..

KAYAPINAR’A YENİ KANALİZASYON ŞEBEKESİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kentin birçok noktasında altyapı ihtiyacını karşılamak amacıyla geliştirdiği projeleri uygulamaya devam ediyor. Altyapı çalışmalarını planlı ve kalıcı olarak gerçekleştiren DİSKİ ekipleri, bu kapsamda Diclekent Bulvarında başlattığı yaklaşık 2 kilometrelik kanalizasyon şebekesi imalatını tamamladı. DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek teknik personelden bilgi aldı.

Sağlam kentleşmede altyapının eksiksiz yapılmasının önemine değinen Tutşi, “Şehrimizde uzun soluklu çalışmaları gerçekleştiren DİSKİ, altyapıda ve içme suyunda sorun yaşamayacak planlı bir şehir için projeler geliştiriyor ve çalışmalarını buna göre yürütüyor” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.