KASTAMONU’DAKİ SEL MAĞDURLARINA YARDIM

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde 11 Ağustos’ta şiddetli yağışların ardından meydana gelen sel nedeniyle mağdur olan vatandaşlara destek olmak için Türkiye’nin her bölgesinde olduğu gibi Diyarbakır’da da valilik, belediyeler ve esnaf odaları..

KASTAMONU’DAKİ SEL MAĞDURLARINA YARDIM
Yayınlanma: Güncelleme:

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde 11 Ağustos’ta şiddetli yağışların ardından meydana gelen sel nedeniyle mağdur olan vatandaşlara destek olmak için Türkiye’nin her bölgesinde olduğu gibi Diyarbakır’da da valilik, belediyeler ve esnaf odaları ile iş adamları öncülüğünde 600 bin liralık yardım toplandı. Diyarbakır Vali Yardımcısı Ömer Coşkun, yaşanan sel felaketi nedeniyle AFAD tarafından oluşturulan liste doğrultusunda Diyarbakır’daki birçok sivil toplum kuruluşu ile birlikte ayni yardımlar hazırlandığını söyledi. Coşkun, “Başımıza gelen felaketin ağırlığı ve sıkıntıları bir tarafa milletçe bugünlerde göstermiş olduğumuz refleks de çok önemlidir. Türkiye’nin her tarafından Kastamonu’daki afetzedelerimiz, vatandaşlarımıza ve kardeşlerimize her türlü yardım ile ihtiyaç noktasında büyük bir seferberlik başladı. İçişleri Başkanlığı ve AFAD Başkanlığının öncülüğünde başlatılan bu seferberliğe bizde Diyarbakır olarak katkı sunmak istedik. Çeşitli sivil toplum kuruluşları, odalar, borsalar, iş adamları dernekleri, valilik ve merkez ilçe belediyeleri olmak üzere yaklaşık 600 bin lira değerinde ayni yardım hazırlanmış bulunmaktadır. Bugün inşallah tırlarımızı yolcu edeceğiz. Bu felaket noktasındaki yaşananlardan dolayı bütün Diyarbakır halkı olarak üzüntülerimizi ifade etmek istiyorum” dedi.
Birçok STK temsilcisinin katıldığı programda yapılan konuşmaların ardından tırlar yola çıktı.

11 AĞUSTOS’TA KASTAMONU’NUN BOZKURT İLÇESİNDE ŞİDDETLİ YAĞIŞLARIN ARDINDAN MEYDANA GELEN SEL FELAKETİNDE MAĞDUR OLAN VATANDAŞLARA DİYARBAKIR’DA İÇERİSİNDE 600 BİN LİRALIK AYİNİ BULUNAN YARDIM TIRLARI YOLA ÇIKTI.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.