BEYOĞLU :”MALAZGİRT ZAFERİ’NİN RUHUNDA KARDEŞLİK VAR”

Malazgirt Zaferi’nin 950.yılı nedeniyle Bitlis’in Ahlat İlçesi’nde gerçekleştirilen kutlama etkinliklerine Bağlar Belediyesi de katılıyor. Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu talimatıyla oluşturulan ekip, Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan programı takip ederek 36 il’den büyük..

BEYOĞLU :”MALAZGİRT ZAFERİ’NİN RUHUNDA KARDEŞLİK VAR”
Yayınlanma: Güncelleme:

Malazgirt Zaferi’nin 950.yılı nedeniyle Bitlis’in Ahlat İlçesi’nde gerçekleştirilen kutlama etkinliklerine Bağlar Belediyesi de katılıyor. Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu talimatıyla oluşturulan ekip, Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan programı takip ederek 36 il’den büyük olan Bağlar’ı konuklara tanıtıyor. Zaferin 950.yılı anısına hazırlanan tişörtler ve pankartlar eşliğinde yurt içinden ve yurt dışından gelen konuklara Bağlar hakkında bilgiler veriliyor.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da zaferin 950.yılı nedeniyle mesaj yayınladı. Malazgirt Savaşı ile Anadolu’nun vatan haline getirilerek aynı zamanda Türkler, Kürtler ve Zazalar başta olmak üzere bu coğrafyada yaşayan bir çok etnik grup arasında tarihi kardeşlik bağları oluşturulduğunu belirten Başkan Beyoğlu, bugünkü kardeşliklerini de bu iman gücüne borçlu olduklarını kaydetti.


“MİLLETİMİZ OYNANMAK İSTENEN OYUNLARA İZİN VERMEYECEKTİR”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son yıllarda gerçekleştirilen etkinliklerle bin yıllık kardeşliğin pekiştirildiğini belirten Başkan Beyoğlu,”Malazgirt’te iman gücü var, kardeşlik var, Anadolu’yu ortak vatan yapma duygusu var. Sultan Alpaslan’ın deyimiyle bize öyle bir vatan bırakıldı ki inşallah kıyamete kadar üzerinde kardeşçe yaşayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerçekleştirilen son yıllardaki güzel etkinliklerle bu güzel ruh daha da pekiştirilmiştir. Bugün ülkemiz ve liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan üzerinde oynanmak istenen kirli senaryoların asıl gayesi bu birlikteliği ve kardeşliği yıkmak içindir. Ferasetli olan milletimiz Allah’ın izniyle tarihin bir çok evresinde olduğu gibi bunlara fırsat vermeyecektir. Bu vesile ile Sultan Alpaslan ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.