MİLLET KIRAATHANESİNDE SAĞLIK SEMİNERİ

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde 65 yaş üzeri vatandaşlar için İkinci Bahar Millet Kıraathanelerini oluşturarak yaşlılara karşı vefa örneği gösteren Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci’nin talimatları ile yaşlı vatandaşlar hem..

MİLLET KIRAATHANESİNDE SAĞLIK SEMİNERİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde 65 yaş üzeri vatandaşlar için İkinci Bahar Millet Kıraathanelerini oluşturarak yaşlılara karşı vefa örneği gösteren Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci’nin talimatları ile yaşlı vatandaşlar hem sağlık taramasından geçirildi hem de sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirildi. 65 yaş üstü vatandaşlara Dr. Mert Baran Alper tarafından verilen seminerde kanser taramaları, sağlıklı beslenme, spor ve egzersiz, diyabet hastalığı, sigaranın sağlığa zararları anlatıldı. Psikolog Özge Aycan ise sağlıklı beslenme, düzenli yaşam, doğru ilaç kullanımı, beslenmenin ruhsal sağlığa etkileri hakkında bilgi verdi. Yapılan bilgilendirmenin ardından İkinci Bahar Millet Kıraathanesinde bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlar sağlık taramasından geçirildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.