“BİZİ BAĞIRLARINA BASIYORLAR”

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, uzun süredir gerçekleştirdiği ‘gönül seferberliği’ çerçevesinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Selahaddin Eyyubi ve Yunus Emre mahallelerine çıkarma yaparak esnafı ziyaret eden..

“BİZİ BAĞIRLARINA BASIYORLAR”
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, uzun süredir gerçekleştirdiği ‘gönül seferberliği’ çerçevesinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Selahaddin Eyyubi ve Yunus Emre mahallelerine çıkarma yaparak esnafı ziyaret eden Başkan Beyoğlu, sıcak ve samimi tabloda geçen buluşmalarda kendisine aktarılan sorunları en kısa zamanda çözeceklerini dile getirerek bu işin takipçisi olacağını ifade etti. Beyoğlu, başka kurumları ilgilendiren sorunların çözümü için de ilgili kurumların müdürlerini telefonla arayarak bilgi verdi, çözüm sözü aldı.

AK PARTİLİ DİYARBAKIR’IN BAĞLAR İLÇE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU, MAHALLE VE EV ZİYARETLERİ NEDENİYLE HER GÜN YÜZLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİKLERİNİ BELİRTEREK BAĞLAR HALKININ ORTAYA KOYDUKLARI GÖNÜL, SOSYAL VE HİZMET BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞINI BENİMSEDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Vatandaşlar ‘Evimize misafir olun’ diyerek davet etti
Ziyaretler sırasında bazı vatandaşlar Başkan Beyoğlu’nu evlerine misafir olmaya davet etti. Vatandaşların talebini geri çevirmeyen Beyoğlu, Yunus Emre Mahallesi’nde vatandaşların evlerine giderek bir süre sohbet etti, hizmetler hakkında memnun olup olmadıklarına ilişkin görüş alış verişinde bulundu. Çıkışta kendisini bekleyen çocuklarla sohbet eden Beyoğlu, sokakta maskesiz gezen vatandaşları da uyararak mutlaka aşı olmalarını ve salgınla ilgili tedbirlere uymalarını istedi.

“Başarılı olmamızın sırrı her zaman sahada olmamızdır”
28 aylık süreçte toplumun her kesimine dokunmaya çalıştıklarını, bunda da başarılı olduklarını anlatan Beyoğlu, halkın bu durumdan memnun olduğunu söyledi. Beyoğlu, “Yönetici halkla ne kadar yakın temas ve iletişim halinde olursa o derece faydalı olur, sorunları tespit ederek çözüm üretir. Biz bu makamlara oturmak ve zaman geçirmek için gelmedik. Omuzumuzdaki yükün ağır olduğunu bilerek bu düşünce ile her gün halkımızla iç içeyiz. Bu iş için bazen günler ve saatler yetmiyor diyebilirim. Halkımızın gönlü derya gibidir, tevazu ve samimiyetle geleni bağrına basıyor. 28 ayda çok aşama kaydettik. Ama daha çok yolumuz var. Karış karış gezerek tüm vatandaşlarımızı dinlemeye ve imkanlar dahilin de hak ettikleri hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.