HANİ, ANIL SAKİNLERİNİN İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kırsal mahallelerde içme suyu sorununa kalıcı çözümler bulmak için çalışmalarına devam ediyor. DİSKİ, Hani ilçesine bağlı Anıl Mahallesi’nde içme suyu..

HANİ, ANIL SAKİNLERİNİN İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kırsal mahallelerde içme suyu sorununa kalıcı çözümler bulmak için çalışmalarına devam ediyor. DİSKİ, Hani ilçesine bağlı Anıl Mahallesi’nde içme suyu sondaj kuyusu açma çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, kentin her noktasında en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olduklarını söyledi. Mahallede gerekli planlamaları ve etüt çalışmalarını yaptıklarını, sondaj kuyusu sayesinde mahalle sakinlerinin uzun süre su sorunu yaşamayacağını ifade eden Tutşi, tüm imkanlarıyla vatandaşlara hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.