BAŞKAN BEYOĞLU ŞEHİT AİLELERİ İLE BİR ARADA

Hazro ilçesinde 1993 yılında terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit olan güvenlik korucusu Hakkı Pidikçi ile 2012 yılında Bingöl’ün Karlıova ilçesinde terör örgütünce düzenlenen bombalı saldırıda şehadete ulaşan polis..

BAŞKAN BEYOĞLU ŞEHİT AİLELERİ İLE BİR ARADA
Yayınlanma: Güncelleme:

Hazro ilçesinde 1993 yılında terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit olan güvenlik korucusu Hakkı Pidikçi ile 2012 yılında Bingöl’ün Karlıova ilçesinde terör örgütünce düzenlenen bombalı saldırıda şehadete ulaşan polis memuru Şehmus Karakut’un Bağcılar Mahallesi’nde ikamet eden ailelerini ziyaret eden AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, şehitlere çok şey borçlu olduklarını ifade ederek emanet olarak gördükleri şehitlerin yakınlarına her konuda destek olacaklarını söyledi.
Yapılan ziyaretlerle moral ve teselli bulduklarını kaydeden şehit yakınları, Başkanı Beyoğlu’na teşekkür etti.

DİYARBAKIR’IN BAĞLAR İLÇE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU, 15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN 5. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARETTE BULUNDU.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.