Serçek ailesinin mutlu günü

Yerel Yönetimler Derneği Diyarbakır İl Başkanı ve Ziraat Bankası Emekli müdürü Hamza Serçek’in oğlu İbrahim Serçek ile, Diyarbakır’ın sevilen simalarından Ahmet Güzel’in kızı Nupelda Yüksel, dillere destan bir düğün töreniyle,..

Serçek ailesinin mutlu günü
Yayınlanma: Güncelleme:

Yerel Yönetimler Derneği Diyarbakır İl Başkanı ve Ziraat Bankası Emekli müdürü Hamza Serçek’in oğlu İbrahim Serçek ile, Diyarbakır’ın sevilen simalarından Ahmet Güzel’in kızı Nupelda Yüksel, dillere destan bir düğün töreniyle, hayatlarını birleştirdiler.

RÜYA GİBİ BİR TÖRENLE, HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİLER
Diyarbakır’ın yanı sıra, bölgemiz ve ülkemiz genelinde tanınmış sanat, siyaset, spor ve iş dünyasının tanınmış isimlerinin yanı sıra, kanaat önderleri ve bürokratları bir araya getiren düğün, Şato park Düğün Salonunda yapıldı.
Unutulmaz anlara sahne olan gece boyunca, düğün salonu yer kalmazken, sahneye alkışlar altında çıkan genç çiftin mutlulukları ise, görülmeye değerdi.
Damadın babası Hamza Serçek ile, gelinin babası Ahmet Güzel, gece boyunca sergiledikleri misafirperverlikleriyle, örnek bir ev sahipliği sergilediler. Konuklarını kapıda karşılayan ve masalarına kadar eşlik eden Hamza Serçek ve Ahmet Güzel, gecenin sonunda yine konukların kapıya kadar eşlik ederek, geleneksel konukseverliğimizin en güzel örneklerini sergilediler.

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞANDI
Siyasi partiler, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, Diyarbakır Ticaret Odası ve Ticaret Borsası yöneticileri, Esnaf Birliklerinin yetkilileri, Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediyelerinin idarecileri, kalabalık bir davetli topluluğunun yanı sıra, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileri de, düğüne katılarak bu mutlu geceye tanıklık ettiler.

Ülkemizin muhtelif kentlerinden gelen misafirler ve spor camiasının yöneticilerinin yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri de, adeta rüya gibi geçen düğüne katılarak, genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.
Gönderilen çelenk ve çiçeklerle düğün salonu adeta çiçek bahçesine dönerken, düğüne katılamayanlar ise, tebrik mesajı ve çelenk gönderdiler.


Düğünde görev yapan müzik ekibi de, son derece başarılı bir performans sergiledi. Söyledikleri birbirinden güzel eserlerle konukları coşturan ve düğüne renk katan sanatçılara, konuklar da zaman zaman eşlik ederken, birçok davetli de halaylar çekerek gecenin coşkusuna eşlik ettiler. Bu arada müzik ekibinin havada uçuşan dolarları toplamakta zorlandıkları gözlendi. Keyifli saatlerin yaşandığı ve davetlilerin doyasıya eğlendiği düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, misafirler, hayatını birleştiren genç çiftin mutluluğuna ortak oldular.
Unutulmaz anlara sahne olan gece boyunca, düğün salonunda yer kalmazken, sahneye alkışlar ve dolar yağmuru altında çıkan genç çiftin mutlulukları ise, görülmeye değerdi. Pasta kesme anında ise oldukça duygulu anlar yaşandı. Gelin ve damat pastalarını kesip, birbirlerine ikram ederken, konuklar da uzun süre gelin ve damat ile hatıra fotoğrafı çektiler. Bu arada gelin ve damadın dansları ise, konuklar tarafından ayakta alkışlandı. Çok sayıda buket ve çelengin gönderildiği düğün salonu, adeta çiçek bahçesine dönüşürken, düğün takı törenini müteakiben, yapılan hayır dualarıyla sona erdi.

Yerel Yönetimler Derneği Diyarbakır İl Başkanı ve Ziraat Bankası Emekli müdürü Hamza Serçek, dünürü Ahmet Güzel ile beraber, gecenin sonunda, son derece anlamlı bir konuşma yaptı.
Oldukça duygu yüklü geçen konuşmada, Hamza Serçek hissiyatını şöyle dile getirdi: ‘Sevgili oğlum İbrahim ve güzel kızımız Nupelda Güzel’in hayatlarını birleştirdiği bu mutlu gecemize katılan ve kutlama mesajları gönderen bütün herkese, en kalbi duygularımızla teşekkür ederiz.
Allah; razı olsun, bütün kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, STK başkanları ve yöneticileri, kanat önderleri, kıymetli siyasiler, Esnaf Birliklerimizin Temsilcileri, Dernek başkanlarımız, iş insanları, Diyarbakır dışından gelen konuklarımız, mutluluğumuzu paylaşan bütün akrabalarımız, dostlarımız ve sevdiklerimiz, kıymetli zamanlarını bize ayırarak davetimize icabet ettiğiniz için çok sağ olun.
Yüce Rabbim; bütün gençlerimize böyle mutlu günler ve mutlu bir hayat yaşamayı nasip eylesin’.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.