Maya Diyarbakır öğrencileri gönüllerince eğlendiler

Kentte hizmet veren Özel Diyarbakır Maya Okulları, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ilk çeyreğini tamamladı. Öğrenciler, ders, etkinlik, deneme sınavları, etütler, akran çalışmaları ve kulüp faaliyetleriyle yoğun bir dönem geçirdi. Özel Diyarbakır..

Maya Diyarbakır öğrencileri gönüllerince eğlendiler
Yayınlanma: Güncelleme:

Kentte hizmet veren Özel Diyarbakır Maya Okulları, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ilk çeyreğini tamamladı. Öğrenciler, ders, etkinlik, deneme sınavları, etütler, akran çalışmaları ve kulüp faaliyetleriyle yoğun bir dönem geçirdi. Özel Diyarbakır Maya Okulları yönetimi tarafından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için verilen ara tatil, kentte yetişen ünlü sanatçı Ferat Üngör’ün muhteşem konseriyle tamamlandı. Konsere öğrenciler, veliler ve öğretmenler katıldı.

Diyarbakır Maya Okulları Kurucusu Nezir Bulut, öğrencilerin 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk çeyreğinde çok yorulduklarını ve 1. Ara tatili fazlasıyla hak ettiklerini söyledi. Bulut, “Ara tatile Diyarbakır’ın yetiştirdiği ünlü sanatçı Ferat Üngör konseri ile başlamanın öğrenci öğretmen ve okul velilerini çok mutlu etti. Öğrenciler tatilde iyi dinlenerek ,konu tekrarı yaparak ve kitap okuyarak ikinci döneme hazır hale gelmelerini tavsiye ediyoruz. Konser etkinliğine katılan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.