Çiftler sur içini tercih ediyor

Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki tarihi İçkale Müze Kompleksi, hayatlarını birleştirecek çiftlerin düğün ve nişan fotoğrafları için doğal stüdyo oldu. Hafta sonu tarihi ilçede yoğunluk yaşanırken, evlenecek çiftler, fotoğraf çektirmek tarihi mekanları..

Çiftler sur içini tercih ediyor
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki tarihi İçkale Müze Kompleksi, hayatlarını birleştirecek çiftlerin düğün ve nişan fotoğrafları için doğal stüdyo oldu. Hafta sonu tarihi ilçede yoğunluk yaşanırken, evlenecek çiftler, fotoğraf çektirmek tarihi mekanları tercih ediyor.
Özellikle hafta sonu yoğunluğun yaşandığı İçkale’de çiftler, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alan tarihi surlar ve Hevsel Bahçeleri, Artuklu Sarayı, Hz. Süleyman Camisi ve 27 Sahabe Türbesi, St. George Kilisesi, Artuklu Kemeri, Aslanlı Çeşme ve Atatürk Müzesi çevresinde fotoğraf çektirme imkanı buluyor.
Damat Nurullah Bal, Diyarbakır’ın tarihi bir kent olduğu için, müzelerin güzel olması nedeniyle fotoğraf çekimlerini bu alanda yapmak istediklerini söyledi. Bal, “Evlenmeyen gençlerinde fotoğraf çekimlerinde burayı tercih etmelerini tavsiye ederim” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.