Atlar ilçe merkezini istila etti

Edinilen bilgilere göre, Kulp ilçesi Turgut Özal Mahallesi sokaklarında başıboş atlar dolaşmaya başladı. Sahipleri tarafından beslenmedikleri için kendi başlarına yiyecek bulmak amacıyla çöpleri karıştıran atların durumunda mahalleli rahatsızlık duymaya başladı…

Atlar ilçe merkezini istila etti
Yayınlanma: Güncelleme:

Edinilen bilgilere göre, Kulp ilçesi Turgut Özal Mahallesi sokaklarında başıboş atlar dolaşmaya başladı. Sahipleri tarafından beslenmedikleri için kendi başlarına yiyecek bulmak amacıyla çöpleri karıştıran atların durumunda mahalleli rahatsızlık duymaya başladı. Mahalleliler durumdan şikayetçi olurken, semt sakinleri, atların yiyecek bulmak için çöpleri karıştırarak çevreyi kirlettiğini belirtti. Mahalleli, “Atlar sabaha karşı sokaklarda gezinmeye başlıyor, yiyecek bulmak için çöpleri karıştırıyorlar, nallarıyla çöp poşetlerini yırtıyorlar, çöpler çevreye dağılıyor, sokaklara pisliyorlar. Birbirlerini bulmak için ise kişniyorlar. Kime ait olduğu bilinmeyen bu atların son zamanlarda ilçe merkezinde görülmesi vatandaşları rahatsız etmeye başladı. Lütfen bu atları koruma altına alsınlar” ifadelerinde bulunuldu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.