Ben’de Yazarım

Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan ‘’Ben de yazarım’’ adlı kitap Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Arif Karaman İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın AK, okul müdürleri, eseri yayınlanan..

Ben’de Yazarım
Yayınlanma: Güncelleme:

Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan ‘’Ben de yazarım’’ adlı kitap Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Arif Karaman İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın AK, okul müdürleri, eseri yayınlanan öğrenciler ,veliler ve halkın yoğun katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Kayapınar’da eğitim gören her kademeden öğrencilerin o güzel ve masum yüreklerinden dökülen duyguların, düşüncelerin yazıya, resme dönüştüğü 10000 eser arasından büyük bir titizlikle seçilen 216 eser kitap haline dönüştürülmüş ve okurlarla buluşmuştur.

Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce öğrencilerin katılımıyla hazırlanan “Ben de yazarım” Kitabın tanıtımı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman 2021-2022 eğitim öğretim yılının sonunda güzel bir etkinlikte buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Karaman, “Söz konusu eğitim olunca 5, 10, 20 sene sonrasına da geleceğe ve gençlere yatırım yapıyoruz.” dedi. Kitap okumanın önemine değinen Karaman “216 çocuğumuz kitap okuya okuya bu kitabı yazdı. Bu çalışmanın geleneksel olması, her yıl yeni bir kitap yazılması temennisinde bulunuyorum. Gençlerimize, öğrencilerimize sahip çıkarak onların yanında olduğumuzu göstereceğiz.” diye konuştu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak Okumak, düşünmek, yazmak ve resmetmek insanı var eden, anlamlı kılan ve geleceğe taşıyan eylemlerdir. İnsan hep düşünmüş, hayatı sorgulamış ve bunun sonucunda kendini, düşündüklerini değişik yollarla ifade etmiştir. Bu ifade bazen bir söz, bazen bir yazı, bazen bir resim, bazen de müzikle can bulmuştur, hayat olmuştur. Ben bu yolda genç ve dinamik öğrencilerimizin duygularını, heyecanlarını, düşüncelerini ve hayallerini önemsedim, dile getirebilmelerine fırsat oluşturdum. Çünkü çocuklarımıza hedef aşılarsak, özgüven verirsek her şeyi başarabilirler. Bizim gücümüz, milletimizin umudu gençlerdir. Biz gençlerimize yol açtık hedef aşıladık ve onların başaracaklarına inanıyoruz. Bu yolculuk öyle güzel ve yoğun ilgiyle sürdü ki öğrencilerin kitabımızın basılmasını sabırsızlıkla beklediler,eserlerinin kitapta olup olmadığını çok merak ettiler Eğitim öğretim başından beri Okullarımıza gelen binlerce güzel ve kıymetli eserler okul eser inceleme komisyonu tarafından seçilip ilçe milli eğitim yayın kurulu komisyonuna gönderdiler.Yayın kurulu komisyonu okullardan gelen eserler arasından 216 eser seçerek kitap haline getirip okuyucularla buluşturdu.;10 binden fazla eser içerisinden 216 eseri seçerek kitap haline getirdik.” diyen Ak, kitapta emeği geçen herkese teşekkür etti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.