AKBAL VE BUDAK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Bir otelde düzenlenen düğün törenine AK parti Diyarbakır Milletvekili ve eski Tarım Bakanı Mehdi Eker, Oya Eronat, Ebubekir Bal, AK parti MKYK üyesi Alaaddin Parlak, Bağlar Belediye Başkanı Huseyin Beyoğlu,..

AKBAL VE BUDAK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
Yayınlanma: Güncelleme:

Bir otelde düzenlenen düğün törenine AK parti Diyarbakır Milletvekili ve eski Tarım Bakanı Mehdi Eker, Oya Eronat, Ebubekir Bal, AK parti MKYK üyesi Alaaddin Parlak, Bağlar Belediye Başkanı Huseyin Beyoğlu, Ak parti il başkanı Şerif Aydın, Başkan Vekili Suna kepoğlu, Kadıoğlu holding yönetim kurulu başkan vekili Celal kadoğlu, Türk Amerikan iş adamları yönetim kurulu üyesi, Erdem ipekçi Jandarma bölge komutanı Tüm General Dr. Fuat Güney, İl jandarma komutanı Tug. General Gökhan Çiloğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Burada bir konuşma yapan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker genç çifte mutluluklar diledi, temennilerde ve tavsiyelerde bulundu.

Çiftin nikahları kıyıldıktan sonra oldukça neşeli ve eğlenceli devam eden düğün daha sonra son buldu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.