HALK MEMNUNİYETLE KARŞILADI

Sur Belediyesi’nde Başkan yardımcısı olarak görev yapan Ensari Erden ile Veysel Kızılay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Abdullah Çiftçi’nin isteği ile Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su tarafından Genel Sekreter..

HALK MEMNUNİYETLE KARŞILADI
Yayınlanma: Güncelleme:

Sur Belediyesi’nde Başkan yardımcısı olarak görev yapan Ensari Erden ile Veysel Kızılay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Abdullah Çiftçi’nin isteği ile Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su tarafından Genel Sekreter yardımcılığı görevlerine atandılar.

VATANDAŞLARDAN TAM NOT

Sur ilçesinde yaptığı çalışmalar ile göz dolduran, humanist kişiliğiyle de kalplere taht kuran önceki Sur Kaymakamı ve Başkan vekili Abdullah Çiftçi ve yeni göreve getirdikleri Veysel Kızılay ile Ensari Erden ile birlikte çok güzel işler yapacakları umutları yeşerdi.

Daha önce vatandaşa uzak bir profil sergileyen Belediyenin artık daha fazla halk sirkülasyonu yaşayacağını belirten vatandaşlar yapılan atamalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları aktarıyorlar: “Sayın kaymakamımız Abdullah bey ve ekibi Sur ilçesinde her alanda ve konuda kalbimize girmiş, bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştiler. Şimdi çok daha geniş yelpazeli bir göreve atandılar ki bizler kendilerinden çok umutluyuz. Zira özellikle il dışından gelen ve vatandaşlarla oldukça mesafeli olan, kendilerini tanımamıza dahi izin vermeyenlerin yerine böylesi kaliteli atamaların yapılması ümitlerimizi yeniden yeşertti.” diye beyanda bulundular.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.