BAĞLAR BELEDİYESİ ‘GENÇLİK MÜDÜRLÜĞÜ’ KURUYOR

AK Parti Bağlar Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Mahalle Bizim, Gençlik Bizim” programına Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, gençlere verdikleri önemin göstergesi olarak böyle bir karar aldıklarını açıkladı. Gençleri yaşamın her alanına..

BAĞLAR BELEDİYESİ ‘GENÇLİK MÜDÜRLÜĞÜ’ KURUYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

AK Parti Bağlar Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Mahalle Bizim, Gençlik Bizim” programına Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, gençlere verdikleri önemin göstergesi olarak böyle bir karar aldıklarını açıkladı. Gençleri yaşamın her alanına katmak ve onlardan istifade etmek gerektiğini anlatan Beyoğlu, “Siz olmazsanız, gençlik olmazsa toplumun da önemi yok, partilerin de önemi yok. Gençlik varsa hayat vardır, gençlik varsa hayat güzeldir, gençlik varsa sohbet güzeldir, gençlik varsa kardeşlik ve muhabbet güzeldir. Zaman zaman bir araya geliyoruz. Çeşitli zaman ve mekanlarda bir araya gelip hasbihal ediyoruz. Sizlere her zaman ihtiyacımız var. Son bir yılda gençliğe verilen değer ve önemi şayet son 20 yılda ortaya koymuş olsaydık Türkiye’deki gençliğin yüzde seksenini kazanmış olurduk” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.