BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE UYGULAMA TESİSİ EMITT’TE GÖZ DOLDURUYOR

BUBYO Eğitim ve Uygulama Tesisi Dünyanın en büyük 5 Turizm Fuarından biri olan EMITT’te Balıkesir Üniversitesini temsilen standlardaki yerini aldı. Sektör temsilcileri ve ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği stantta Balıkesir Üniversitesi..

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE UYGULAMA TESİSİ EMITT’TE GÖZ DOLDURUYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

BUBYO Eğitim ve Uygulama Tesisi Dünyanın en büyük 5 Turizm Fuarından biri olan EMITT’te Balıkesir Üniversitesini temsilen standlardaki yerini aldı. Sektör temsilcileri ve ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği stantta Balıkesir Üniversitesi ve BUBYO Eğitim ve Uygulama Tesisini tanıtıcı broşür ve hediyelik eşyalar takdim edildi. Konu ile ilgili görüşlerini aktaran Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ; “Yılda yaklaşık 30 bin misafiri ağırlayan Eğitim ve Uygulama Tesisimiz, 24 yıldır düzenlenen Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMITT turizm fuarında Üniversitemizi temsil ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından misafirlerimizi ağırlayan tesisimize hem sektör profesyonelleri hem de ziyaretçiler büyük ilgi duyuyor. Ülkemiz için önemli hizmet sektörlerinden biri olan turizm sektöründe Üniversitemizi temsil etmekten gurur duyuyoruz. Emeği geçen herkesi kutluyorum’ dedi. Fuar alanında BUBYO’ da tam kadro bulundu.

Tesisi temsilen BUBYO Müdürü Prof. Dr. M. Oğuzhan İLBAN, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fatih ÇOLAKOĞLU, Otel Sorumluları Öğr. Gör. K. Nihat PEKBAY ve Arş. Gör. M. Tahsin LİCELİ fuar alanında yer aldı. BUBYO Müdürü İLBAN “Fuar, bizler için çok iyi geçiyor. Turizm sektörünün önemli fuarlarından biri olan EMITT’te kurumumuzu temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Sektör profesyonelleri, mezunlarımız ve ziyaretçilerin gösterdiği samimi ilgi bizleri ayrıca mutlu ediyor. 2022 yılının hem Tesisimiz hem de Balıkesir için önemli bir turizm yılı olacağını öngörüyorum. Biz, 2022 için tüm hazırlıklarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından misafirlerimizi bekliyoruz. Fuar için emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum.’ dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.