SİS TUZAĞI

Diyarbakır’da akşam saatlerinde başlayan sis, gün boyu etkisini sürdürüyor. Yoğun sis trafikte aksamalara neden oldu. Görüş mesafesinin düştüğü Diyarbakır-Şanlurfa, Diyarbakır-Elazığ ve kent içindeki karayollarında trafik ekipleri sürücüleri dikkatli olmaları konusunda..

SİS TUZAĞI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da akşam saatlerinde başlayan sis, gün boyu etkisini sürdürüyor. Yoğun sis trafikte aksamalara neden oldu. Görüş mesafesinin düştüğü Diyarbakır-Şanlurfa, Diyarbakır-Elazığ ve kent içindeki karayollarında trafik ekipleri sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kayapınar ilçesinde yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer bir kaç metrenin altına düştü. Sürücüler farlarını ve dörtlülerini yakıp, hızlarını düşürerek ilerledi.

SİLVAN’DA SİS ALTINDA

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan sis, hayatı olumsuz etkiledi. Batman-Silvan arasındaki yolda mesafesinin yer yer 50 metrenin altına düşmesi nedeniyle, araçlar ikaz farlarını yakıp hızlarını düşürerek ilerledi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, hava sıcaklığının 11 derece ölçüldüğü kentte, akşam saatlerinden bu yana Silvan ilçe merkezi ile Diyarbakır ve Batman karayolunda etkili olan yoğun sis, hayatı olumsuz etkiledi. Görüş mesafesinin yer yer 50 metrenin altına düştüğü Silvan’da sürücüler ikaz farlarını yakıp ilerlerken, sisin giderek etkisini arttırdığı görüldü.

DİYARBAKIR’IN SİLVAN İLÇESİNDE AKŞAM SAATLERİNDE ETKİLİ OLAN SİS, HAYATI OLUMSUZ ETKİLİYOR. BATMAN SİLVAN ARASINDAKİ YOLDA, MESAFESİNİN YER YER 50 METRENİN ALTINA DÜŞMESİ NEDENİYLE, ARAÇLAR İKAZ FARLARINI YAKIP HIZLARINI DÜŞÜREREK İLERLEYEBİLİYOR.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.