DİYARBAKIRSPOR PUAN KAYBETTİ, BAĞLAR MAĞLUP OLDU

Diyarbakırspor-Bismil 21Spor karşılaşmasından 2 gol ve 3 kırmızı kart çıktı. Maça iyi başlayan Diyarbakırspor, 5. dakikada Ramazan Kaya ile 1-0 öne geçerek devreyi bu şekilde tamamladı. İlk 45 dakikada bir..

DİYARBAKIRSPOR PUAN KAYBETTİ, BAĞLAR MAĞLUP OLDU
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakırspor-Bismil 21Spor karşılaşmasından 2 gol ve 3 kırmızı kart çıktı. Maça iyi başlayan Diyarbakırspor, 5. dakikada Ramazan Kaya ile 1-0 öne geçerek devreyi bu şekilde tamamladı. İlk 45 dakikada bir penaltı vuruşundan yararlanamayan Bismil 21Spor, 65. dakikada Hamdullah Sincar ile skoru eşitledi. Bismil ekibi iki oyuncusunun kırmızı kart görmesiyle maçı 9 kişi tamamladı. Bu sonuçla puanını 4’e çıkaran Diyarbakırspor, liderliğini sürdürdü. Bismil 21Spor ise puanını 2’ye yükseltti.

Bağlar Belediyespor, deplasmanda mağlup
Bölgesel Amatör Ligi 4. Bölge 3. Grup’ta oynanan diğer maçta Çınar Belediyespor ile Silvan 21Spor 0-0 berabere kaldı. Çınar Belediyespor puanını 2’ye çıkardı, Silvan 21Spor ise ilk puanını aldı.
4. Bölge 4. Grupta yer alan Bağlar Belediyespor, deplasmanda Batman 72 Belediyespor’a 3-2 mağlup olarak ilk yenilgisini aldı.
16 Haziran Çarşamba günü Diyarbakırspor-Çınar Belediyespor ve Silvan 21Spor-Bismil 21Spor maçları oynanacak. Bağlar Belediyespor, haftayı maç yapmadan bay geçirecek.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.