CADDELER 3 MİLYON ÇİÇEKLE SÜSLENECEK

Büyükşehir Belediyesi, seralarında ürettiği ve daha ucuza mal ettiği mevsimlik çiçeklerle kenti rengârenk süslemeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, peyzaj çalışmaları kapsamında ürettiği 600 bin mevsimlik çiçeği kentin..

CADDELER 3 MİLYON ÇİÇEKLE SÜSLENECEK
Yayınlanma: Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi, seralarında ürettiği ve daha ucuza mal ettiği mevsimlik çiçeklerle kenti rengârenk süslemeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, peyzaj çalışmaları kapsamında ürettiği 600 bin mevsimlik çiçeği kentin park, refüj ve kavşaklarında dikti.
50 bin süs lahanasını dikmek için sahada çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, 2022 yılında 3 milyon yazlık ve kışlık mevsimlik çiçek, 30 bin gül, 30 bin lavanta, 150 bin çeşitli çalı bitkilerle kenti süslemek için çalışmalarını sürdürüyor.


Altyapı çalışması yürütülecek
Çiçek dikiminden önce belirlenen yerlerde su tesisatı bakım- onarımını gerçekleştirecek ekipler, alt yapı çalışması dışında toprak ihtiyacı bulunan alanlara toprak takviyesi yapacak. Altyapı eksikliklerin giderilmesinin ardından ekipler, refüj ve kavşaklarda mevsimlik çiçek dikimine başlayacak.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.