DİSKİ’DEN ENERJİ NAKİL HATLARINDA BAKIM-ONARIM ÇALIŞMASI

DİSKİ Genel Müdürlüğü, kış ayları öncesi elektrik kesintilerinden kaynaklı oluşacak içme suyu kesintilerinin önüne geçmek için enerji nakil hatlarını elden geçirdi. Ekipler, Diyarbakır Merkez İçme Suyu Arıtma Tesisi ile pompa..

DİSKİ’DEN ENERJİ NAKİL HATLARINDA BAKIM-ONARIM ÇALIŞMASI
Yayınlanma: Güncelleme:

DİSKİ Genel Müdürlüğü, kış ayları öncesi elektrik kesintilerinden kaynaklı oluşacak içme suyu kesintilerinin önüne geçmek için enerji nakil hatlarını elden geçirdi. Ekipler, Diyarbakır Merkez İçme Suyu Arıtma Tesisi ile pompa istasyonu arasındaki 20 yıllık enerji nakil hatlarında oluşabilecek arızaların önüne geçmek için çalışmalar gerçekleştirdi. Yüksek gerilim hattında çalışabilir sertifikası bulunan personel, 18 adet enerji nakil hattında tespit ettiği, kırılan ve çatlayan 25 K2 izolatörleri değiştirdi. Oluşturulan iki ekip, 2 günlük 3 saatlik enerji kesintisinin ardından çalışmalarını tamamladı. DİSKİ Genel Müdürlüğü, enerji nakil hatlarında her hangi bir aksama yaşanmaması için çalışmalarını ihtiyaç duyulan alanlarda sürdürecek.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.