BAŞKAN BEYOĞLU, KÖRHAT MAHALLESİ’NDE

Beyoğlu ,”Ne kadar hizmet yaparsanız yapın gönüllere dokunmadıktan sonra hikayenin ruhu eksik kalıyor. Hamd olsun Bağlar’da ikisini de uygulamayı başardık.” diye konuştu. Mahalle buluşmalarını sürdüren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,..

BAŞKAN BEYOĞLU, KÖRHAT MAHALLESİ’NDE
Yayınlanma: Güncelleme:

Beyoğlu ,”Ne kadar hizmet yaparsanız yapın gönüllere dokunmadıktan sonra hikayenin ruhu eksik kalıyor. Hamd olsun Bağlar’da ikisini de uygulamayı başardık.” diye konuştu.

Mahalle buluşmalarını sürdüren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçenin eski yerleşim yerleri arasında yer alan Körhat Mahallesi’nde sırasıyla esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Sorunların tespiti için esnafların görüşlerini alan Beyoğlu, iletilen talepleri en kısa zamanda yerine getireceklerinin sözünü verdi.
Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte bir kadın vatandaş tarafından işletilen bakkala giren Başkan Beyoğlu, çocuklara yiyecek ikramında bulunduktan sonra aralarında hasta ve yaşlıların da bulunduğu bazı evlerin kapısını çalarak kendisini davet eden vatandaşlara misafir oldu.

“SOSYAL DOKUNUŞLARLA MİLLETİMİZİN KALBİNİ VE DUALARINI KAZANIYORUZ”

Belediyelerin esas görevinin vatandaşlara hiç bir ayrım gözetmeden hizmet etmek olduğunu kaydeden Başkan Beyoğlu, sosyal ve gönül zenginliği ile taçlandırılmaması halinde hizmetlerin eksik kalacağını söyledi.


Vatandaşın kalbine dokunacak hareketlerde bulunmalarının Bağlar’da değişim ve dönüşüm meydana getirdiğini kaydeden Beyoğlu, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın defaatle vurguladığı üzere vatandaşın gönlünü kazanmayı başarmadıktan yapılan hizmetler bir yönüyle eksik kalır. Hikayenin esas ruhunu, hizmeti sosyal ve gönül belediyeciliği ile taçlandırmak oluşturur.


Bağlar’da bizim yaptığımız ve başardığımız olay tam da budur. Allah’a hamd olsun hem hizmet ediyoruz, hem sosyal dokunuşlarla gönüllere girerek milletimizin dualarına mazhar oluyoruz.” şeklinde konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.