ERGANİ’DE 5 HAYVAN İÇME SUYU GÖLETİ ONARILDI

Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılığın gelişmesi için kırsal mahallelerdeki çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Ergani’de daha önce inşa edilen ancak ekonomik ömrünü tamamlayan 5 gölette bakım ve onarım çalışması..

ERGANİ’DE 5 HAYVAN İÇME SUYU GÖLETİ ONARILDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılığın gelişmesi için kırsal mahallelerdeki çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Ergani’de daha önce inşa edilen ancak ekonomik ömrünü tamamlayan 5 gölette bakım ve onarım çalışması yaptı. Yapılan bakım ve onarım çalışmaları sonucunda Demirli, Alitaş, Giraylar, Çakartaşı ve Coşkun mahallelerindeki göletler, yeniden çiftçilerin hizmetine sunuldu.
Hayvan içme suyu göletlerinin bentlerini yenileyen ve göl aynasında oluşan toprakları iş makineleriyle temizleyen ekipler, göletlerin daha verimli su toplamalarını sağlamak amacıyla seviyesini yükseltti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.