VALİ KARALOĞLU: DİYARBAKIR’IMIZIN ÇEHRESİNE TANIKLIK EDECEĞİZ

Vali Karaloğlu, Yenişehir ile Bağlar Millet Bahçesi, Nevruz park ve Fiskaya cam terasta devam eden çalışmaları denetledi.İlk olarak vatandaşlara yeni bir nefes alma fırsatı sunacak olan Yenişehir Millet Bahçesi çalışmasını..

VALİ KARALOĞLU: DİYARBAKIR’IMIZIN ÇEHRESİNE TANIKLIK EDECEĞİZ
Yayınlanma: Güncelleme:

Vali Karaloğlu, Yenişehir ile Bağlar Millet Bahçesi, Nevruz park ve Fiskaya cam terasta devam eden çalışmaları denetledi.
İlk olarak vatandaşlara yeni bir nefes alma fırsatı sunacak olan Yenişehir Millet Bahçesi çalışmasını ziyaret eden Karaloğlu, yürütülen çalışmalarla ilgili personelden bilgi aldı.
Karaloğlu, sonrasında içerisinde cami, 2 kütüphane, millet kıraathanesi, basketbol, voleybol, futbol sahası, tenis kortu, bisiklet ve yürüyüş yollarının bulunacağı Bağlar Millet Bahçesi’nde incelemede bulundu.
Millet Bahçesinde vatandaşların dinlenebilmesi için piknik masaları, banklar ve kamelyalar ile çocukların eğlenceli vakit geçireceği oyun grupları kurulacak.
Nevruz Park’taki çalışmaları da denetleyen Karaloğlu, yürütülecek çalışmalar hakkında birim amirlerinden bilgi aldı.
Cam terasta sona gelindi


Karaloğlu, son olarak Fiskaya’da İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’nın hazırladığı ve Diyarbakır Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu tarafından onaylanan proje kapsamında yenilenen cam teras ve kafe inşaatını kontrol etti.
Karaloğlu, yürütülen çalışmalarla ilgili şu ifadeleri kullandı:
“Her şey daha yeşil ve daha güzel Diyarbakır için. Yemyeşil bir Diyarbakır için çalışmalarımız devam edecek. Cam Terası’mızı yenileme çalışmalarında sona yaklaştık. Hevsel Bahçeleri’nin muhteşem manzarasına yakın zamanda buradan bakacağız. Sahip çıkmaya, korumaya devam edecek, Diyarbakır’ımızın çehresinin değişimine hep birlikte tanıklık edeceğiz.”

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.