VALİ KARALOĞLU, KAYITSIZ KALAMADI

Vali Karaloğlu’na, sosyal medya üzerinden ulaşan, Eğil ilçesi Bahşiler Mahallesi’nde ikamet ettiklerini, hayvancılıkla geçimlerini sağladıklarını, engelli olduğunu ve eşinin de sağlık sorunlarından dolayı çalışmada zorlandığını belirten Murat Memiş, süt sağım..

VALİ KARALOĞLU, KAYITSIZ KALAMADI
Yayınlanma: Güncelleme:

Vali Karaloğlu’na, sosyal medya üzerinden ulaşan, Eğil ilçesi Bahşiler Mahallesi’nde ikamet ettiklerini, hayvancılıkla geçimlerini sağladıklarını, engelli olduğunu ve eşinin de sağlık sorunlarından dolayı çalışmada zorlandığını belirten Murat Memiş, süt sağım makinesi talep etti.
Vali Karaloğlunun talimatı üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Eğil’de yaşayan Memiş ailesine ulaştı ve talep ettiği süt sağım makinesini teslim etti.
Vali Karaloğlu’nun, selam ve başarı dileklerinin de iletildiği süt sağım makinesi teslimatında Memiş, talebine kayıtsız kalmayarak isteğini cevap veren Karaoğlu’na ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

“Valime çok teşekkür eder, ellerinden öperim”
Hem kendisinin hem de eşinin engelli olduğunu belirten 3 çocuk babası Murata Memiş, “Zor durumda olduğum için Vali beye mesaj göndererek süt sağma makinesi istedim. O da mesajımı görüp bana bu süt sağma makinesi gönderdi. Sayın Valime çok teşekkür eder, ellerinden öperim” dedi.
“Gözlerimden rahatsız olduğum için süt sağmada zorlanıyordum”
Gözlerinden rahatsız olduğu için hayvanları sağmakta zorlandığını ifade eden Sultan Memiş de, “Eşim de hayvanları sağmayı bilmediği için sayın valimize mesaj göndermiş ve bize bu makineyi getirdiler. Çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

DİYARBAKIR VALİSİ MÜNİR KARAOĞLU, EĞİL İLÇESİNDE ÇİFTÇİLİK YAPAN ENGELLİ VATANDAŞIN EKİPMAN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI.

Çiftçilere 3 milyon 600 bin lira değerinde makine destek
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yakın zamanda çiftçilerin işlerini kolaylaştırmak, kentte tarımsal üretimi artırmak amacıyla, 17 ilçede faaliyet yürüten üreticilere, 3 milyon 600 bin lira değerinde, 45 bin 540 metre sulama borusu, 10 badem soyma ve 10 badem silkme makinesi, 20 üzüm pres, 100 süt sağım ile 4 adet de küçük baş hayvan yıkama makinesi dağıttı. Ayrıca kuraklık nedeniyle su bulmakta zorlanan besi hayvanları için yayla ve meralarda oluşturduğu su deposu ile yalaklara tankerlerle su taşıdı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.