‘İHTİYACIN YOKSA AS, VARSA AL’

Yenişehir ilçesinde yardımseverler tarafından oluşturulan ‘İhtiyacın yoksa as, varsa al’ standı kuruldu. Vatandaşlar tarafından el birliğiyle kurulan stant sayesinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar ücretsiz kıyafet sahibi oluyor.Askıda kıyafet uygulamasıyla ihtiyaç..

‘İHTİYACIN YOKSA AS, VARSA AL’
Yayınlanma: Güncelleme:

Yenişehir ilçesinde yardımseverler tarafından oluşturulan ‘İhtiyacın yoksa as, varsa al’ standı kuruldu. Vatandaşlar tarafından el birliğiyle kurulan stant sayesinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar ücretsiz kıyafet sahibi oluyor.
Askıda kıyafet uygulamasıyla ihtiyaç sahiplerinin çekinmeden kıyafet alabileceklerini söyleyen proje sorumlularından Abdullah Bahattin Erbek, “İhtiyacın yoksa as varsa al standını Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odalar Birliği Başkanı Mustafa Vural ve Kadri Yaman ile beraber kurduk. Bu standı kurmamızın amacı evde ihtiyaç fazlası elbisesi olup da giyilebilecek tarzında fazlalığı olanlar gelip bu standa asar ihtiyaç sahipleri gelip bu standa herkesin gönlüne göre elbiseleri alır. Her semtte böyle elbise stantları açılırsa bizim içinde vatandaş içinde çok makbul olur. Herkes kendine göre ne kadar yardımı dokunabiliyorsak ve kendi halkımıza vatandaşımıza yardımcı olabilirsek çok iyi olur. İhtiyacı olanda mesela kendini burada bir mağazada gibi görüyor. Gönül rahatlığıyla ihtiyacını alıp giyip götürüyor” diye konuştu.

DİYARBAKIR’IN YENİŞEHİR İLÇESİNDE YARDIMSEVERLER TARAFINDAN OLUŞTURULAN ”İHTİYACIN YOKSA AS VARSA AL” STANDI KURULDU.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.